Kostenloser Versand ab €120.
Плановете се промениха? И двете стават с връзката от потвърждението.
Потвърждението на резервацията съдържа връзка „Управлявай резервация“. Там променяш часа или броя хора или анулираш резервацията — бизнесът се уведомява автоматично.
Провери пощата си, включително папката за спам, или отвори директно „Управлявай резервация“ и въведи данните си. При съмнение ни пиши — ще помогнем.